Inredning

Vi hjälper dig att inreda ditt hem så att du mår bra varje dag du vaknar oavsett om du är nyinflyttad eller bor i din bostad. Vi inreder och stylar mattor, lampor, inrednings detaljer, belysning och textilier av olika slag. Våga förändra, våga ta hjälp. Du ska längta hem.

Konsultation

Varje enskilt uppdrag är personligt och vi föredrar att alltid börja med ett kostnadsfritt möte där vi tillsammans med dig går igenom önskemål och förväntningar. Sedan gör vi en utföringsplan och återkommer till dig inom kort med förslag av pris.

Homestaging

När man äntligen har bestämt sig att sälja sin bostad är förväntningarna höga. Inför försäljning av lägenhet eller hus kan styling vara avgörande. Med en stylad bostad är det större möjlighet att sälja sin bostad snabbt och till ett bra pris. Allt detta kan vara lite stressigt inför en försäljning. Då kan det vara skönt och får lite hjälp med erfarna och utbildade homestylister som kan lyfta fram det bästa med din bostad och skapa en inbjudande känsla.

Vi kommer använda de möbler du har och eventuellt möblera om, plocka bort vissa möbler eller tillsätta möbler vid behov. Vi kommer komplettera med mattor, tavlor, kuddar, blommor och växter. Sedan när allt är klart kommer en fotograf. Vi medverkar under fotograferingen.