Tjänster

Målning

Saltsjöbadens måleri & inredning utför allt  inom måleri och tapetsering, invändigt och utvändigt på ditt hem. Vi vill ta ditt hem till nästa nivå. Förnya ditt hem med en härlig färg för att skapa en personlig stil eller måla allt vitt för att få ditt hem kännas större.

Läs mer

Inredning

Vi hjälper dig att inreda ditt hem så att du mår bra varje dag du vaknar oavsett om du är nyinflyttad eller bor i din bostad. Vi inreder och stylar mattor, lampor, inrednings detaljer, belysning och textilier av olika slag. Våga förändra, våga ta hjälp. Du ska längta hem.

Läs mer

VVS och rör

Våra arbetare är utbildade, erfarna, noggranna och är redo att hjälpa dig. Våra rörmokare utför allt inom VVS och alla typer av rörmokeri – från nyproduktion till renovering som du behöver hjälp med.

Läs mer

Köksrenovering

Ska du renovera köket och vill ha nya köksluckor och golv? Hos oss kan du få den hjälpen du behöver.

Läs mer

Snickare

Är du i behov av en snickare för en husbyggnation eller vill du kanske snickra en möbel? Hos oss kan du få den hjälpen du behöver.

Läs mer

Elektriker

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med elarbeten som elinstallationer.
Våra elektriker har stor erfarenhet av bland annat.

-Elservice
-Stickkontakter
-Installation av tvättmaskin, spis och diskmaskin
-Strömbrytare
-Belysning, lampor och dimmers
-Proppskåp

Läs mer

Montering

Vi kan hjälpa dig med det mesta, som möbelmontering, hänga upp hyllor, tavlor, sätta upp gardiner, borra det där hålet för att få upp den nya lampan, eller varför inte hänga upp tv:n på väggen. Det finns ofta en massa ofärdiga hemmafix som man vill får det fixat. Låt oss hjälpa dig att spara tid och rygg.

Läs mer